Відважні українські воїни – нащадки славних козаків!
02.10.2024
Показати всі

Дорога освітянська родино!

Восени ми відзначаємо День працівників освіти– свято, коли вшановують всіх тих, хто створює умови для безпечного освітнього середовища, допомагає проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях для молодого покоління. 

У цей день висловлюємо щиру вдячність за те, що ви передаєте дітям знання, мудрість, тепло та турботу. Бажаємо вам сил, енергії, вдячних учнів та вихованців! Ваша праця є неоціненним внеском у формування майбутнього України.

З нагоди свята освітян  Королівської громади  привітали селищний голова Антон Чейпеш, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Терезія Тодавчич, голова Об’єднаної організації Виноградівщини Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Чейпеш та директор Центру позашкільної освіти «Простір» Ірина Токач.

За високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток освіти відзначили Грамотами Берегівської районної державної адміністрації та Королівської селищної ради освітян громади. В теплому родинному колі звучали слова привітання та побажання витримки та міцних сил у праці, особливо в умовах війни. Нехай ваше серце буде завжди сповнене надією на краще, а небо над Україною стане мирним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту