Відважні українські воїни – нащадки славних козаків!

Шановні захисники і захисниці України!
01.10.2024
Дорога освітянська родино!
04.10.2024
Показати всі

Відважні українські воїни – нащадки славних козаків!

1 жовтня українці відзначаються   важливі свята: День українського козацтва, День захисників та захисниць України та Покрови Пресвятої Богородиці. З цієї нагоди представники місцевого самоврядування, громадськість, учнівська молодь зібрались у залі Королівської мистецької школи, щоб привітати захисниць і захисників України, що мужньо боронять нашу землю від ворога.

Хвилиною мовчання вшановано  захисників, які воювали і полягли на полі бою, захищаючи нашу землю. Право  покласти квіти до Стелли пам’яті загиблим воїнам мали честь переможці районного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») – рій «Королівська гвардія» Королівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №1.

З нагоди свята Подяками селищного голови нагороджено   військовослужбовців  за їх відданість Україні, мужність, честь, силу.  У своєму виступі  селищний голова Антон Чейпеш зазначив, що тільки завдяки зусиллям славного українського воїнства, ми маємо можливість жити та виховувати молоде покоління, щодень працювати та розвивати громаду.  Зроблені дитячими руками вихованців Центру позашкільної освіти «Простір» листівки хай стануть оберегами кожного військовослужбовця, бо створені щиро і з надією в перемогу.

Щемливі та пройняті патріотизмом виступи вихованців та викладачів Королівської мистецької школи, а також Чернянського сільського будинку культури нікого не залишили байдужими. А бойовий дух підняв позитивний виступ працівників клубних установ  Королівської громади «Затисянські візерунки».

Пам’ятаємо кожного, хто загинув  за Україну. Дякуємо кожному, хто воював та воює за неї. Нехай з нами буде правда та перемога задля процвітання нашої великої України і задля щасливого майбутнього наших нащадків.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту