Стоп насильству
01.06.2022
Робота ЗО в умовах воєнного стану
13.07.2022
Показати всі

Підсумки 2021/2022 навчального року

28 червня 2022 року в День Конституції України, національного свята, яке символізує силу та незламність українського народу, на території Королівської громади вітали випускників та кращих учнів закладів загальної середньої освіти за підсумками 2021-2022 навчального року.

Захід розпочався хвилиною мовчання, на згадку про тих, хто загинув внаслідок збройної агресії  російської федерації проти України.

Випускників на святі привітали селищний голова Антон Чейпеш, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Терезія Тодавчич  та вручили свідоцтва про здобуття базової середньої освіти з відзнакою,  7- ро учнів за високі досягнення в навчанні отримали свідоцтва про повну загальну середню  освіту із золотими та 1-ою  срібною медаллю.

Грамотами селищного голови та відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Королівської селищної ради нагородили здобувачів освіти, які активно брали участь в обласних творчих, наукових конкурсах та олімпіадах, а також спортивних заходах. Учасників заходу привітали учні та вчителі Королівської мистецької школи, поетеса Тетяна Рацин, учні Чернянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Королівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 та Веряцької гімназії.

Діти – це майбутнє України, майбутнє нації.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту