Освітяни Королівщини – захисникам України

Алгоритм оплати лікарняних і декретних за кошти ФССУ в умовах війни
05.09.2022
Про організацію освітнього процесу (жовтень 2022)
10.10.2022
Показати всі

Освітяни Королівщини – захисникам України

«Освітяни Королівщини – захисникам України» . Під таким гаслом організовано відзначення  в Королівській громаді  Дня працівників  освіти.

2022 рік став  для України роком важких випробувань та переоцінки всіх цінностей, але також згуртував всіх українців навколо спільної мети – перемоги.

Освітяни теж не залишились осторонь. Заклади  освіти Королівської селищної ради активно долучились до волонтерської роботи в підтримку Збройних Сил України та стали базами для прийому внутрішньо переміщених осіб.

В рамках відзначення професійного свята, яке відзначають цьогоріч 2 жовтня, освітяни вирішили підтримати своїх колег та військовослужбовців, які служать в лавах Збройних Сил України. Педагогічні працівники та здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти  та дошкільної освіти організували флешмоби  на  підтримку всіх тих, хто захищає Незалежність України. Не  тільки  словами підтримки та щирими побажаннями  освітяни підтримали ЗСУ, але організували   ярмарки-продажі випічки та  дитячих творчих робіт,  збір теплих речей та солодощів, які будуть передані військовослужбовцям на лінію фронту.

Наша глибока повага та подяка вам, освітяни Королівщини, за високий професіоналізм та активну соціальну позицію.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої сили, невичерпної наснаги й оптимізму у всіх справах, а головне безхмарних, мирних, світлих днів!

З професійним святом!

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту