В Королівській громаді відзначили Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

В Королівській громаді проведено перший етап конкурсу “Впоряд”, в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Джура”
04.11.2022
Список
14.11.2022
Показати всі

В Королівській громаді відзначили Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада – це особливий день, день коли вітають працівників культури та митців народного мистецтва, всіх тих, хто присвятив себе благородній справі зберігати, розвивати і відтворювати неоціненні духовні скарби українського народу.

Сьогодні вже традиційно вітають працівників клубних установ, учасників фольклорних колективів та просто талановитих і творчих людей, які є носіями національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, і від яких життя сьогодні вимагає ще більшої професійності, знань і активного пошуку нових, креативних підходів.

Урочистий захід з нагоди свята відбувся і в Королівській громаді на базі Хижанського сільського будинку культури. Працівників сфери культури вітали голова Королівської селищної ради Антон Чейпеш, староста села Хижа Іван Гайдук та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Терезія Тодавчич та побажали всім присутнім теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, добробуту, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

За вагомий внесок у відродження та зберігання культури у громаді, розвиток народної творчості, активну просвітницьку діяльність та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамотами селищного голови було нагороджено:

Марину Батин – художнього керівника Хижанського сільського будинку культури

Івана Рацина – художнього керівника Новоселицького сільського будинку культури

Василя Тарная – директора Веряцького сільського будинку культури

Ірину Турцанаш –директора Хижанського сільського будинку культури

До привітань також долучились працівники бібліотечних установ та музейних закладів, які щиро побажали колегам сили та наснаги у їх нелегкій, але такій потрібній роботі.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту