«Юні таланти Королівської громади -2023»

Оператори котлів закладів загальної середньої освіти Королівської селищної ради пройшли підготовку до початку опалювального сезону 2023-2024 р.р.
27.06.2023
З Днем Української Державності
27.07.2023
Показати всі

«Юні таланти Королівської громади -2023»

28 червня 2023 року  в Королівській громаді відзначили грамотами та грошовими подарунками  учнівську молодь, яка показала високий рівень знань, захищала честь громади та здобула призові місця в творчих та наукових конкурсах, які проводились  протягом 2022-2023 навчального року.

Свято «Юні таланти Королівської громади -2023» об’єднало 97 учнів  закладів загальної середньої освіти та центру позашкільної освіти «Простір», які активно брали участь в конкурсах як місцевого, так і обласного рівнів.

Символічно, що захід відбувся в День Конституції України, адже обдаровані діти –це гідне майбутнє нашої держави, а Конституція є гарантом забезпечення їхніх прав свобод та можливостей розвитку та вдосконалення.

Присутні  також вшанували пам’ять бійців – «Воїнів світла», які віддали своє життя за вільну Україну і дали можливість спокійно проводити такі заходи.

Нагородження талановитої молоді відбулось за участі голови Королівської селищної ради  Антона Чейпеша та начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Королівської селищної ради Терезії Тодавчич.

Антон Чейпеш висловив щирі слова підтримки обдарованим дітям громади, побажав їм успіхів на творчій ниві та в розбудові вільної, незалежної держави.

До привітань долучились учні і вчителі Королівської школи мистецтв та подарували присутнім патріотичні музичні та вокальні номери, чим  ще раз показали наскільки талановита молодь в громаді.

Мав захід і благодійну мету. Заклади освіти та мешканці громади долучились до збору коштів  на підтримку жителів Херсонщини, які потерпіли внаслідок руйнувань Каховської ГЕС. Загальна сума внесків склала – 30 тисяч гривень.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту