Вітаємо з Всеукраїнським днем дошкілля!

День фізичної культури та спорту в Королівській громаді
12.09.2024
Всеукраїнський день бібліотек
30.09.2024
Показати всі

Вітаємо з Всеукраїнським днем дошкілля!

Нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою.  

Міцного Вам здоров`я, натхнення, любові, здійснення усіх мрій та сподівань, а головне нам усім – найшвидшої  ПЕРЕМОГИ!

Дитячий садок – це справжня Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни – дітки. І допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі.  І як би нам не здалося дивним, але працівники  закладів дошкільної освіти  спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього – дітей.

День дошкілля — це чудова можливість подякувати тим людям, які забезпечують комфорт на першому етапі соціалізації та розвитку наших малюків. З цієї нагоди у Королівській громаді на базі Королівського закладу дошкільної освіти №3 проведено творчу зустріч «батьки-вихованці-працівники закладів дошкільної освіти». Батьки активно долучилися до життя дитячого садочка, організувавши  дні батьківського самоврядування, та  виконували роль директора, вихователя, помічника вихователя, кухаря, медсестри, психолога, двірника тощо.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту