Королівська селищна рада провела урочистості з нагоди 30-ї річниця Дня Незалежності України

Робота закладів освіти в умовах карантину
11.08.2021
В Королівській громаді 30 серпня 2021 року відбулась серпнева конференція педагогічних працівників
31.08.2021
Показати всі

Королівська селищна рада провела урочистості з нагоди 30-ї річниця Дня Незалежності України

23 серпня 2021 року на території Королівського закладу загальної середньої І-ІІІ ступенів № 1 відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України. Участь у заході взяли селищний голова Антон Чейпеш, заступники селищного голови Павло Фабріці, Олександр Ковалевський, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму, а також старости сіл Черни, Хижі, Веряці та Теково.

В рамках святкувань селищний голова Антон Чейпеш відзначив ,,Королівську гвардію”, учасників української дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”), за участь та призові місця у Всеукраїнській грі „Джура 2021: Буковинська січ” та від імені селищної ради та депутатського корпусу вручив подарункові сертифікати. Присутніх зі святом вітали вихованці королівського закладу дошкільної освіти (ясла–садок) № 3, благодійного греко-католицького дитячого садочку „Назарет”, клубні працівники культури Королівської селищної ради.

Також напередодні свята, 20 серпня 2021 року, в приміщенні Теківського БК відбувся концерт “Ми діти України”, присвячений Дню Прапора та 30-ї річниці Незалежності України.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту