Проведено навчання по впровадженню системи НАССР для закладів освіти

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» проведена в закладах освіти Королівської селищної ради
10.12.2021
Проведено нараду щодо розвитку національно-патріотичне виховання в закладах освіти
12.01.2022
Показати всі

Проведено навчання по впровадженню системи НАССР для закладів освіти

 Про особливості впровадженя та основні вимоги щодо системи НАССР говорили на семінар-нараді, яка відбулась 16 грудня 2021 року в Королівській громаді.

Захід для керівників та медичних працівників закладів освіти Королівської селищної ради відбувся за участі спеціалістів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Виноградівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області – Данковича М.М. та Клантюка Ю.М.

На семінарі були розглянуті теми по розробці та впровадженню постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), дотримання гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих  у закладах загальної середньої освіти та дотримання вимог Санітарних регламентів для закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів.

Освітній експерт з інституційного аудиту шкіл, Гримут В.І., також ознайомила присутніх з особливостями здійснення процедури аудити освітніх закладів та вимоги до всіх елементів діяльності закладу, зокрема організацію харчування.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту