Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» проведена в закладах освіти Королівської селищної ради

20-річчя школи відсвяткували в Теківській гімназії Королівської селищної ради
18.11.2021
Проведено навчання по впровадженню системи НАССР для закладів освіти
16.12.2021
Показати всі

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» проведена в закладах освіти Королівської селищної ради

З нагоди відзначення Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації і сексуального насильства в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в закладах загальної середньої освіти Королівської селищної ради проведено ряд інформаційних заходів.

Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого ставлення до дітей, протидії торгівлі людьми та захисту прав людини.

Долучились до акції і заклади загальної середньої освіти Королівської громади. Зокрема було проведено виховну годину «Мій улюблений світ без насильства» для  учнів 4-х класів,  «Булінг у школі» для учнів учні 5-8-х класів  в Королівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1.

З метою попередження булінгу через підвищення рівня емоційного інтелекту у 1-х класах Королівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 було проведено заняття з елементами тренінгу «Дружні рибки», настільну просвітницька профілактична гра «Рожеві окуляри» та навчальний онлайн-квест, у ході якого, учні навчилися розпізнавати ризиковані пропозиції, що можуть у подальшому призвести до потрапляння у ситуацію торгівлі людьми. З метою розвитку в учнів емпатії, співчуття, поваги до думок інших та ознайомлення з поняттям «образа» у 2 класі було проведено «Читання із передбаченням» за казкою Ірен Роздобудько «Дикі образи дикобраза».

поваги до думок інших та ознайомлення з поняттям образа” у 2 класі було проведено «Читання із передбаченням» за казкою Ірен Роздобудько “Дикі образи дикобраза”.

В Чернянському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів було організовано круглий стіл  класних керівників на тему «Захист прав дітей від насильства у сім’ї».

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту