День Героїв Небесної Сотні
22.02.2022
5 квітня 2022 року відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Королівської селищної ради провів атестацію педагогічних працівників громади
05.04.2022
Показати всі

Спільними зусиллями до перемоги

В цей нелегкий час, коли на території України введено воєнний стан і йдуть запеклі бої за незалежність та територіальну цілісність держави, освітні заклади Королівської селищної ради не стоять осторонь, а роблять свій внесок в спільну справу – здобуття перемоги.

Закладами освіти та установами культури Королівської громади ведеться активна волонтерська робота. Крім збору гуманітарної допомоги для тимчасово переміщених осіб та плетіння маскувальних сіток для Збройних сил України,  заклади освіти  стали також базами для прийому  та розміщення біженців, які тікають від жахіть війни.

Заклади освіти та установи культури – це осередки допомоги, де надають як матеріальну так і моральну підтримку, а також об’єднують навколо себе педагогів, учнівську молодь та жителів Королівської громади. Разом, спільними зусиллями йдемо до перемоги. Слава Україні! Героям слава!

Фото: ЗЗСО Королівської селищної ради

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту