«З Україною в серці» – семінар-практикум в Сасівському ЗДО

Список
14.11.2022
Особливості вокального співу у процесі мистецького розвитку дитини
18.11.2022
Показати всі

«З Україною в серці» – семінар-практикум в Сасівському ЗДО

Дошкільний вік – найважливіший період становлення особистості, коли закладаються передумови громадянських якостей, розвиваються уявлення дітей про людину, суспільство і культуру. Виховання патріотичних почуттів у дітей дошкільного віку одне з завдань морального виховання, що включає в себе виховання любові до близьких людей, до рідного міста та країни в цілому.
«З Україною в серці» – саме під таким гаслом 15 листопада 2022 року в Сасівському дошкільному навчальному закладі Королівської селищної ради відбувся семінар – практикум «Патріотичне виховання в закладах дошкільної освіти в умовах сьогодення». В семінарі взяли участь директори закладів дошкільної освіти та працівники відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Королівської селищної ради, які ознайомилися із проведенням інтегрованого заняття дітей старшої групи на тему: «Патріотичне виховання». Також у формі презентацій вихователів закладу було розкрито необхідність посилення громадянського виховання у закладах дошкільної освіти та удосконалено знання щодо змісту, принципів, закономірностей, методів та організаційних форм патріотичного виховання дітей раннього, молодшого та старшого дошкільного віку.
Підводячи підсумки семінару, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді і спорту Терезія Тодавчич відмітила, що семінар проведено в 265 день війни, тому в першу чергу подякувала збройним силам України за можливість проведення семінару, а також висловила подяку колективу дошкільного закладу за плідну роботу та хорошу атмосферу.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту