День захисника та захисниць України відзначили в Королівській громаді

День працівників освіти відзначили в Королівській громаді
28.09.2023
З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек
30.09.2023
Показати всі

День захисника та захисниць України відзначили в Королівській громаді

29 вересня 2023 року в Королівській громаді відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня захисника та захисниць України, який цьогоріч вперше святкуватимуть 1 жовтня. Зі сльозами на очах та хвилиною мовчання, на згадку про загиблих захисників України розпочався цей захід. Пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя за Україну. Їх імена написані на сторінках історії та живуть в наших серцях.

Не забули згадати і тих, хто і сьогодні стоїть на сторожі миру та спокою нашої країни. Голова Королівської селищної ради Антон Чейпеш нагородив грамотами захисників та захисниць громади, які несуть службу в лавах Збройних Сил України та подякував за їх щоденний подвиг та неоціненний вклад в оборону нашої країни.

Виступ дітей та молоді Веряцького та Хижанського сільських будинків культури ще раз нагадав всім, як життя в Україні поділилось на до і після війни, і як щодень боремось за мир на нашій землі. Таким же зворушливим був виступ Івана Рацина, художнього керівника Новоселицького сільського будинку культури, з авторським віршем присвяченим захисникам та захисницям.

Вітання та шана захисникам та захисницям України! Дякуємо за те, що у такий важкий час стоїте на захисті нашої країни, даєте можливість нам навчатися, працювати, розвиватися і спокійно спати. Безмежно вдячні кожному, хто бореться за нашу свободу і незалежність. Хай янгол-охоронець вас оберігає!

На урочистостях також була проведена благодійна акція на підтримку ЗСУ, де було зібрано 22 900 гривень, які підуть на підтримку наших захисників.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту