День працівників освіти відзначили в Королівській громаді

7 вересня 2023 року відбувся фестиваль спорту в Королівській громаді
07.09.2023
День захисника та захисниць України відзначили в Королівській громаді
29.09.2023
Показати всі

День працівників освіти відзначили в Королівській громаді

Велика освітянська родина Королівської громади зібралась разом 28 вересня 2023 року на зустріч-вогник “Посмішка вчителя – зернина ПЕРЕМОГИ”, щоб відзначити День працівників освіти, День позашкілля та Всеукраїнський день дошкілля.

Педагоги – це ті люди, які своєю працею формують нове покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненні скарби освіченості, духовності, таланту та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни. Це одна з найбільш шанованих і одночасно важких професій, але без неї розвиток громадянського суспільства – неможливий. Освітяни, батьки, місцеве самоврядування та громадськість спільними зусиллями реалізують право кожної дитини на освіту, створюють належні умови для самореалізації особистості.

Працівники 20 закладів освіти та позашкілля Королівської селищної ради зібрались разом 28 вересня, щоб поділитись досвідом та цінними напрацюваннями, а також привітати один одного з професійними святами.

Кращі з кращих були відзначені грамотами Королівської селищної ради за високий професіоналізм та досягнення в роботі, хоча в такий нелегкий час, в умовах воєнного стану, праця кожного важлива та неоціненна.

Головне побажання, яке лунало від кожного освітянина – це мирна Україна, де кожна дитина могла б почувати себе в безпеці, під опікою та турботою своїх батьків, вихователів та вчителів.

Шановні колеги – освітяни! Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги, віри та терпіння.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту