Королівська громада відзначила День працівників освіти

В Королівській громаді відбулось гастрономічне свято
17.09.2021
Королівська громада вітає бібліотекарів з професійним святом
01.10.2021
Показати всі

Королівська громада відзначила День працівників освіти

Професійне свято вчителів відзначається щорічно в першу неділю жовтня. У цей день заведено вітати працівників освіти. 

З цієї нагоди, 29 вересня 2021 року в залі Королівського закладу загальної середньої освіти відбулися урочистості до Дня працівників освіти і науки.

З вітальними словами виступили заступник голови Королівської селищної ради – Олександр Ковалевський, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму – Терезія Тодавчич, голова районної профспілкової організації працівників освіти і науки – Іван Кльофа.

У вітальних виступах звучали найкращі слова-привітання: міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності. Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів.

На урочистях найкращих керівників та працівників освіти нагороджено грамотами селищного голови, а також Подякою Міністерства освіти і науки України вчителя початкових класів Новоселицької гімназії – Віру Кочіш.

Святкову атмосферу у залі створили учні та вихованці закладів освіти, новостворений колектив педагогічних працівників закладів освіти “Колорит”, учні та вчителі Королівської школи мистецтв, а також колектив працівників культури “Затисянські візерунки”.

Зі святом Вас, шановні колеги!

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту