12 жовтня 2021 року в Королівській громаді вітали військовослужбовців з Днем захисника України

Королівська громада вітає бібліотекарів з професійним святом
01.10.2021
В Королеві відзначили 620 річницю Королівського Тетраєвангелія
25.10.2021
Показати всі

12 жовтня 2021 року в Королівській громаді вітали військовослужбовців з Днем захисника України

За традицією, в рамках відзначення Дня захисника та захисниць України та Дня Українського козацтва, 12 жовтня 2021 року  на території відділення інспекторів прикордонної служби «Хижа» Мукачівського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України привітали військовослужбовців з прийдешнім святом.

Прикордонників вітали голова Королівської селищної ради Антон Чейпеш, староста села Хижа Іван Гайдук та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Терезія Тодавчич, які побажали прикордонникам міцного здоров’я, наснаги та відданої  служби на захисті державного кордону України.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх оборонців України, які загинули  під час виконання своїх службових обов’язків.

На святі відзначили також освітян за сумлінну працю та активний внесок в розвиток національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

 Колектив працівників клубних установ громади «Затисянські візерунки» виступив зі святковою  концертною програмою, а бібліотека села Хижа представила книжкову виставку на патріотичну тематику.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту