День Державного Прапора в Королівській громаді
23.08.2023
30 серпня 2023 року відбулася серпнева освітня нарада перед початком нового 2023/2024 навчального року
30.08.2023
Показати всі

З Днем Незалежності України!

Щороку, 24 серпня, ми традиційно відзначаємо головне свято країни – День Незалежності України. У 2023 році – знову в умовах війни, коли Україні вкотре доводиться відстоювати свою свободу та право на життя. 

З цієї нагоди на території Королівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Королівської селищної ради було проведено спортивне свято “Моя Україно – єдина та вільна!”, в якому взяли участь селищний голова Антон Чейпеш, заступник селищного голови Павло Фабріці, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Терезія Тодавчич, директор та вихованці Центру позашкільної освіти “Простір”, громадськість селища, працівники апарату та структурних підрозділів Королівської селищної ради, старости сіл, керівники та працівники закладів освіти.

На початку свята пролунав Державний Гімн України. З патріотичними віршами, піснями та танцями виступили вихованці та керівники гуртків Центру позашкільної освіти “Простір”. З авторськими віршами про війну виступила місцева поетеса Тетяна Рацин.

В рамках святкувань з вітальними словами виступив селищний голова Антон Чейпеш та висловив подяку Михайлу Реплюку, керівнику гуртка з футболу Центру позашкільної освіти “Простір”, за активну участь в спортивному житті громади.

В ході урочистості всі присутні мали можливість прикрасити карту України, прикріпивши на неї свої побажання.

Завершила свято товариська гра юних футболістів Центру позашкільної освіти “Простір”.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту