7 вересня 2023 року відбувся фестиваль спорту в Королівській громаді

30 серпня 2023 року відбулася серпнева освітня нарада перед початком нового 2023/2024 навчального року
30.08.2023
День працівників освіти відзначили в Королівській громаді
28.09.2023
Показати всі

7 вересня 2023 року відбувся фестиваль спорту в Королівській громаді

Традиційно відзначення Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня. У 2023 році його відзначають 9 вересня.

Свою спортивну естафету заклади загальної середньої освіти Королівської громади розпочали вже 7 вересня на фестивалі спорту, організованому на базі Королівського закладу загальної освіти І-ІІІ ступенів № 1.
Стартував Королівський фестиваль спорту флеш-мобом, який став своєрідною розминкою перед участю в різних рухових активностях на заході.

Всього було представлено 9 локацій: «Чирлідинг», «Активні парки», «Бадмінтон», «Єдина Україна», «Ultimate Фризбі», «Регбі», «Велосипедний спорт», «Флорбол», «Доджбол». Учні 5-6 класів та педагоги з 9 закладів освіти випробовували свої фізичні сили та навички роботи в команді, а також долучились до нових видів спорту, які зараз активно впроваджуються в освітній процес.

Відкриваючи фестиваль, голова Королівської селищної ради Антон Чейпеш зазначив, що масове залучення громадян до регулярних занять фізкультурою та спортом, популяризація здорового способу життя, рухової активності, різних видів спорту серед дітей та молоді є одним з важливих напрямків роботи Королівської громади. Здорова і сильна нація – це наш шлях до перемоги та процвітання.


Насичений різними спортивними подіями день завершився приємним сюрпризом – морозиво для всіх учасників. Сьогодні не було тих, хто переміг чи програв, бо кожен мав змогу долучитись до великої спортивної родини Королівщини, випробувати себе та свої сили.

Коментувати не дозволено.

Перейти до вмісту